El Priorat reorganitza els seus vins

vinyes prioratEl Priorat canviarà les classificacions. La denominació ha obert un procés per a la creació de noves categories dels seus vins. Segons confirma a Vadevi.cat el director general de l’INCAVI Salvador Puig, el projecte està en marxa tot i que "es troba en una fase molt inicial i encara falten molts passos perquè esdevingui una realitat". 
Font: Vadevi
 

La Guia d'Enoturisme del Penedès de Lluís Tolosa rep el premi a la millor guia de l'Estat

Guia EnoturismeEl jurat de The Gourmand Awards ha anunciat que la Guia d'Enoturisme del Penedès ha rebut el premi nacional en la categoria Best Wine Tourism Book. El President del jurat Gourmand World Cookbook Awards ha dit que "Lluís Tolosa és un dels millors escriptors del vi d'Europa, amb un enfocament sobre Catalunya, i expert en tots els vins d'Espanya. És independent i molt professional. Aquesta nova guia és un veritable plaer".
Font: Eix Diari

Abadal 3.9 rep el prestigiós reconeixement «vi de finca»

Abadal vi fincaAbadal 3.9 ha estat reconegut amb la distinció de "vi de finca". És el sisè celler de Catalunya que se li concedeix aquesta prestigiosa qualificació. El títol de "vi de finca" és un reconeixement, concedit pel Departament d'Agricultura, a proposta de l'INCAVI, que a més de les característiques singulars i climàtiques, distingeix els vins de raïms procedents d'una mateixa finca en propietat, que segueix uns protocols més exigents per part de la DO, quant a producció, rendiments i puntuacions per a la seva qualificació i que tenen una categoria i un prestigi tant nacional com internacional al llarg de deu anys.
Font: Cupatges
 
© AVC 2013 |   934539613   |   C/ Johann Sebastian Bach 28, baixos  08021  Barcelona   | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís Legal | Política de Galetes
Un web de TERRABIT