La DO Conca de Barberà presenta novetats a través de tastos virtuals

copa plenaLa Denominació d’Origen Conca de Barberà prepara un cicle de quatre tastos que se celebraran en format digital durant el mes de març. Aquestes jornades, que s’emmarquen dins d’una nova edició del ‘CONCArim’, pretenen convertir-se en un punt de trobada exclusiu entre cellers i professionals. 
L’objectiu dels actes és presentar els nous vins i anyades a un públic professional (restauració, distribució i sommeliers) però també a premsa especialitzada i prescripció.
Font: Vadevi

Nou pas endavant en la lluita contra la massificació eòlica a la Terra Alta

parcs eolicsLa Denominació d’Origen Terra Alta ha guanyat el recurs presentat davant el jutjat per la negativa de l’empresa adjudicatària de la ZDP (Zona de Desenvolupament Prioritari) a incorporar la documentació d’adjudicació de la ZDP a l’expedient del contenciós administratiu en marxa.  La DO ha batallat durant els darrers mesos perquè aquesta documentació formés part de l’expedient del contenciós, ja que es considera de gran rellevància per a la resolució del cas.  
Font: Vadevi

Al 2019, gairebé un 47% del vi català amb DO es va comercialitzar a Catalunya, seguint la tendència dels darrers anys

eina dades incaviL’Institut Català de la Vinya i el Vi ha presentat una eina per visualitzar les darreres dades de comercialització del vi amb DO catalana. Aquestes dades, que són les que faciliten trimestralment els consells reguladors de les denominacions d’origen catalanes i que recopilen les dades dels seus cellers inscrits, ja es podien consultar al web de l’INCAVI, però no d’una manera visual com ara, amb diferents filtres i de forma comparativa amb d’altres anys.
Font: Gencat 
© AVC 2013 |   934539613   |   C/ Johann Sebastian Bach 28, baixos  08021  Barcelona   | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís Legal | Política de Galetes
Un web de TERRABIT