Notícies Associats

La verema de 2020 vindrà marcada per l'afectació del míldiu i tindrà una baixada del rendiment

.

raimLa verema d’aquest 2020 es preveu, de manera general i a totes les denominacions d’origen, de quantitat inferior a la mitjana a causa dels danys greus provocats per la malaltia del míldiu. Una situació directament relacionada amb el context de canvi climàtic en què ens trobem. Així, les condicions climàtiques d’aquest darrer any, molt plujós i amb temperatures anormalment altes, han estat ideals per a una evolució perfecta de les oòspores d’hivern d’aquest fong que ataca les vinyes.
Font: Gencat

Continua creixent el consum de vi català amb DO a Catalunya amb una quota de mercat del 41,3%

.

nielsenPer sisè any consecutiu, els vins catalans amb Denominació d’Origen (DO) lideren el mercat de Catalunya. La quota de mercat del 2019 és del 41,3%, superant el llindar del 40% (amb la correcció que NIELSEN ens ha presentat aquest any, l’any 2018 ja es va assolir el 40,30%), una xifra mai aconseguida fins ara, segons l’informe Nielsen encarregat a l’Institut Català de la Vinya i el Vi.
Font: Incavi

© AVC 2013 |   934539613   |   C/ Johann Sebastian Bach 28, baixos  08021  Barcelona   | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís Legal | Política de Galetes
Un web de TERRABIT