Notícies Associats

El projecte reWINE planteja la reutilització d'ampolles al sector vitivinícola

.

ampolles viCatalunya consumeix 9 milions de begudes embotellades per dia, de les quals el 29% són ampolles de vi. En el sector vitivinícola, aquests envasos són un dels elements que més contribueixen a alliberar diòxid de carboni a l’atmosfera. Per tal de reduir aquesta petjada de carboni, el projecte reWINE estudiarà la viabilitat d’un sistema innovador de reutilització d’ampolles de vi.
Font: Gencat
 

Saskia Schurink: "L’excepcionalitat del vi català està en la passió amb què es fa"

.

Sommeliers holandesosSaskia Schurink és sommelier i actualment treballa al restaurant HanTing Cuisine de la Haya. Ella ha estat una de les participants d'aquest viatge i manifesta a vadevi.cat la seva satisfacció d'haver-ne format part: "Vam arribar diumenge i la rebuda fou perfecta: bon clima, un programa ple d’activitats i moltes ganes de descobrir un país que coneixia poc i del qual em venia molt de gust aprofundir", explica Shurink. 
Font: Vadevi

L’Associació Vinícola Catalana coordina la degustació de 660 copes de vi al mercat municipal de Barcelona, Felip II

.

AVC MercatsDOUn dels llocs més concorreguts de les nostres vides quotidianes són els mercats municipals, espais on vins de totes les Denominacions d’Origen catalanes són presents, donant a conèixer l’ampli ventall de vins que actualment es produeixen. 
Per aquest motiu, l’Associació Vinícola Catalana col·labora amb l’Institut de Mercats de Barcelona, amb l’INCAVI i l’Associació Enjoy Wine en l’acció que porten terme a diferents mercats municipals de la ciutat comtal, Mercats amb D.O.
Nota de Premsa
 
© AVC 2013 |   934539613   |   C/ Johann Sebastian Bach 28, baixos  08021  Barcelona   | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís Legal | Política de Galetes
Un web de TERRABIT