Notícies Associats

Viatge a l’Empordà que vol transcendir

.

vinyes empordaAmb una superfície de 1.786 hectàrees inscrites, la producció mitja de la DO Empordà és de 65.000 hl. D'aquesta producció, els vins negres en representen aproximadament el 60%; els rosats, el 17%; els blancs, el 19%, i els vins dolços (les garnatxes i moscatell), el 4% restant. De la producció de vi emparat, se'n comercialitza un 50% embotellat, cosa que representa uns 4 milions d'ampolles anuals. Ara per ara només s’exporta un 15% de la producció empordanesa. L’exportació i obrir-se més a Barcelona són dues de les assignatures pendents. Hi ha 290 viticultors i una cinquantena de cellers en una DO que no acaba de transcendir, que no acaba d’explotar qualitativament parlant.
Font: Cupatges
 
© AVC 2013 |   934539613   |   C/ Johann Sebastian Bach 28, baixos  08021  Barcelona   | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís Legal | Política de Galetes
Un web de TERRABIT