Notícies Associats

Els enòlegs valoren les veremes de cada Denominació d'Origen

.

verema 2017A trets generals, es pot afirmar que la verema ha començat entre 10 i 20 dies abans respecte l’any passat, a causa de la forta calor d’aquest estiu que ha provocat un avançament de la maduració del raïm, sobretot de les varietats chardonnay i muscat. Tot i això, gràcies a la bona climatologia d’aquests primers dies de setembre, amb calor de dia i més fred a la nit, les altres varietats de raïm no s’han hagut de collir amb tan d’avançament, sobretot les varietats autòctones, i es preveu que la verema acabi més o menys com la resta d’anys, entre finals de setembre i mitjans d’octubre, depenent de les regions vinícoles.
Font: Cupatges
 
© AVC 2013 |   934539613   |   C/ Johann Sebastian Bach 28, baixos  08021  Barcelona   | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís Legal | Política de Galetes
Un web de TERRABIT