Notícies Associats

La formació és essencial per a donar un servei eficaç i comunicar les singularitats del vi al client

.

AVC formacio escoles 2021L’Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona (ESHOB) ha estat el primer centre on l’Associació Vinícola Catalana ha impartit, en aquest any acadèmic,  un seminari  sobre les particularitats dels vins que s’elaboren a qualsevol de les onze denominacions d’origen catalanes. 
Aquesta acció està emmarcada en el pla d’accions formatives que la patronal del vi català portarà a terme, en els propers mesos, per a donar a conèixer les singularitats del vi català.  Cada sessió estarà impartida per un celler  adherit a l’AVC, que transmet als alumnes  els coneixements bàsics sobre el tast i  com  gaudir d’una copa de vi, sempre des del consum responsable i moderat. La patronal del vi català creu que la cultura del vi està molt arrelada a la nostra societat i és fonamental, que es pugui transmetre als més joves, sobretot, als futurs professionals de la restauració i la gastronomia.
Nota AVC
© AVC 2013 |   934539613   |   C/ Johann Sebastian Bach 28, baixos  08021  Barcelona   | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís Legal | Política de Galetes
Un web de TERRABIT