La formació és essencial per a donar un servei eficaç i comunicar les singularitats del vi al client
L’Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona (ESHOB) ha estat el primer centre on l’Associació Vinícola Catalana ha impartit, en aquest any acadèmic, un seminari sobre les particularitats dels vins que s’elaboren a qualsevol de les onze denominacions d’origen catalanes.
Aquesta acció està emmarcada en el pla d’accions formatives que la patronal del vi català portarà a terme, en els propers mesos, per a donar a conèixer les singularitats del vi català. Cada sessió estarà impartida per un celler adherit a l’AVC, que transmet als alumnes els coneixements bàsics sobre el tast i com gaudir d’una copa de vi, sempre des del consum responsable i moderat. La patronal del vi català creu que la cultura del vi està molt arrelada a la nostra societat i és fonamental, que es pugui transmetre als més joves, sobretot, als futurs professionals de la restauració i la gastronomia.
Nota AVC
Aquesta acció està emmarcada en el pla d’accions formatives que la patronal del vi català portarà a terme, en els propers mesos, per a donar a conèixer les singularitats del vi català. Cada sessió estarà impartida per un celler adherit a l’AVC, que transmet als alumnes els coneixements bàsics sobre el tast i com gaudir d’una copa de vi, sempre des del consum responsable i moderat. La patronal del vi català creu que la cultura del vi està molt arrelada a la nostra societat i és fonamental, que es pugui transmetre als més joves, sobretot, als futurs professionals de la restauració i la gastronomia.
Nota AVC