La Nit del Vi Català reforça el concepte de Catalunya com un país de grans vins
L’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició, el certificat mediambiental Wineries for Climate Protection i el Saló Barcelona Wine Week de Fira de Barcelona reben guardons per la seva contribució a la cultura, promoció i sostenibilitat del sector del vi
El sector vitivinícola es va reunir ahir al vespre en la celebració de la Nit del Vi Català, un esdeveniment organitzat per l’Associació Vinícola Catalana.
Aquesta primera edició ha estat presidida per la Consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà i ha comptat amb la presència més de 180 persones, en representació de tota la cadena de valor del vi, des de la vinya a la copa. Així, com representants del departament d’Agricultura, del departament d’Empresa, de les patronals catalanes Foment del Treball i PIMEC, de l’administració pública, de Barcelona Turisme, de la restauració i la gastronomia, etc.
Nota AVC
El sector vitivinícola es va reunir ahir al vespre en la celebració de la Nit del Vi Català, un esdeveniment organitzat per l’Associació Vinícola Catalana.
Aquesta primera edició ha estat presidida per la Consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà i ha comptat amb la presència més de 180 persones, en representació de tota la cadena de valor del vi, des de la vinya a la copa. Així, com representants del departament d’Agricultura, del departament d’Empresa, de les patronals catalanes Foment del Treball i PIMEC, de l’administració pública, de Barcelona Turisme, de la restauració i la gastronomia, etc.
Nota AVC