Notícies Associats

El celler bagenc Les Acàcies entra a formar part de l’Associació Vinícola Catalana

.

Les AcaciesLes Acàcies és un Celler situat a Avinyó (D.O Pla de Bages) que a l’any 2016 va treure al mercat els seus primes vins que, des d'aleshores, han definit la seva filosofia en una producció artesanal i a petita escala de vins de qualitat.
Aquest petit celler de producció ecològica amb mètodes biodinàmics te 11 hectàrees de vinya de varietats autòctones del Bages, com la picapoll, sumoll i la mandó, una varietat recuperada fa uns deu anys. La finca on està ubicat el celler, inclou diferents espais i propostes enoturístiques, amb visites guiades i tastos de vins.
Nota AVC

Balanç molt positiu de la segona edició de la Setmana del Vi Català

.

SVC 2021Des de l’INCAVI es fa un balanç molt positiu de la Setmana del Vi Català que ha tingut lloc del 18 i fins 24 d’octubre. Una segona edició que ha comptat amb molts actes populars i presencials a diferència de l’edició passada, que es va haver de fer totalment virtual. Com va destacar la directora Alba Balcells, “després d’un any i mig amb confinament i restriccions, s’ha rebut de forma molt positiva poder gaudir de forma presencial de les propostes de la Setmana del Vi Català. Hi havia moltes ganes de gaudir dels vins, les vinyes i de poder conversar cara a cara entre els amants del vi i les persones que el fan possible”.
Font: Eix Diari

 

La formació és essencial per a donar un servei eficaç i comunicar les singularitats del vi al client

.

AVC formacio escoles 2021L’Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona (ESHOB) ha estat el primer centre on l’Associació Vinícola Catalana ha impartit, en aquest any acadèmic,  un seminari  sobre les particularitats dels vins que s’elaboren a qualsevol de les onze denominacions d’origen catalanes. 
Aquesta acció està emmarcada en el pla d’accions formatives que la patronal del vi català portarà a terme, en els propers mesos, per a donar a conèixer les singularitats del vi català.  Cada sessió estarà impartida per un celler  adherit a l’AVC, que transmet als alumnes  els coneixements bàsics sobre el tast i  com  gaudir d’una copa de vi, sempre des del consum responsable i moderat. La patronal del vi català creu que la cultura del vi està molt arrelada a la nostra societat i és fonamental, que es pugui transmetre als més joves, sobretot, als futurs professionals de la restauració i la gastronomia.
Nota AVC
© AVC 2013 |   934539613   |   C/ Johann Sebastian Bach 28, baixos  08021  Barcelona   | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís Legal | Política de Galetes
Un web de TERRABIT