Notícies Associats

La verema busca temporers de proximitat arreu de Catalunya

.

verema 2017A partir d’aquest cap de setmana, el soroll somort de les tisores dels viticultors torna a ressonar pels camps de vinyes de gairebé tot el país. Fa quinze dies el celler Raimat, de la DO Costers del Segre, ja va donar el tret de sortida a la verema, però és ara quan la recol·lecció del raïm es comença a generalitzar per tot el territori català. “Ja tenim els raïms de garnatxa blanca al punt òptim de maduració. A partir d’aquest dilluns començarem a recollir el resultat de molts mesos de feina
Font: Diari Ara

PREMIS CARTAVI: Aina Seriñana, del restaurant Es Baluard de Cadaqués: "La resposta dels clients ha estat al·lucinant, com mai"

.

Cartavi Es baluardAina Seriñana és la propietària, juntament amb la seva família, del restaurant Es Baluard de Cadaqués. Representa la quarta generació del restaurant. Diu que d'ençà que té ús de raó, ha tastat vins a casa seva, però és clar, fins als divuit anys no va poder fer el curs de sommelier. La seva carta de vins és un espectacle de referències originals, diferents, curioses... Vins amb majúscules, de grans projectes, tant de l'Empordà com de fora i tots amb la distància del celler al restaurant indicada. Amb sensibilitat pels vins de proximitat.
Font: Cupatges
© AVC 2013 |   934539613   |   C/ Johann Sebastian Bach 28, baixos  08021  Barcelona   | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís Legal | Política de Galetes
Un web de TERRABIT