Notícies Associats

La 21a Festa de la Verema del Bages incorpora enguany ritme als tastos

.

vinya plabagesAlícia ha estat aquest divendres l'escenari del tret de sortida de la Festa de la Verema del Bages d'enguany. Ha donat la benvinguda Joan Soler, president del consell Regulador de la Denominació d'Origen Pla de Bages, destacant la identitat del Bages, els murs de pedra seca encintats de plantes que s'enreden i són part de la nostra essència. 
Font: Cupatges
 

El projecte reWINE planteja la reutilització d'ampolles al sector vitivinícola

.

ampolles viCatalunya consumeix 9 milions de begudes embotellades per dia, de les quals el 29% són ampolles de vi. En el sector vitivinícola, aquests envasos són un dels elements que més contribueixen a alliberar diòxid de carboni a l’atmosfera. Per tal de reduir aquesta petjada de carboni, el projecte reWINE estudiarà la viabilitat d’un sistema innovador de reutilització d’ampolles de vi.
Font: Gencat
 

Saskia Schurink: "L’excepcionalitat del vi català està en la passió amb què es fa"

.

Sommeliers holandesosSaskia Schurink és sommelier i actualment treballa al restaurant HanTing Cuisine de la Haya. Ella ha estat una de les participants d'aquest viatge i manifesta a vadevi.cat la seva satisfacció d'haver-ne format part: "Vam arribar diumenge i la rebuda fou perfecta: bon clima, un programa ple d’activitats i moltes ganes de descobrir un país que coneixia poc i del qual em venia molt de gust aprofundir", explica Shurink. 
Font: Vadevi
© AVC 2013 |   934539613   |   C/ Johann Sebastian Bach 28, baixos  08021  Barcelona   | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís Legal | Política de Galetes
Un web de TERRABIT