Notícies Associats

Aquest estiu, sopars a la fresca al Priorat

.

sopars fresca prioratenoturismeEls Sopars a la Fresca és una invitació a gaudir de la gastronomia de la comarca, dels millors vins de la DOQ Priorat i la DO Montsant i de nits presidides per estrelles i planetes. Durant els mesos de juliol i agost, fins a dotze restaurants prioratins, socis de Priorat Enoturisme, obriran de nit regularment els seus establiments per servir menús de temporada acompanyats de vins de cellers propers.
Font: Vadevi
 

L’oferta enogastronòmica del Costa Brava Food Truck es passeja per la costa gironina

.

Girona FoodTruckEl Costa Brava Food Truck és una iniciativa compartida del Patronat de Turisme Costa Brava Girona i de Girona Excel·lent, ambdós de la Diputació de Girona, que té per objectiu la promoció turística del territori en el vessant enogastronòmic per mitjà d’un format innovador, coincidint amb la celebració de l’Any de l’Enogastronomia. 
Font: Cupatges
 

La DO Conca de Barberà atorga els seus premis

.

DO conca concursEl tast del concurs es va realitzar el 25 de maig al clautre de Sant Francesc de Montblanc. Un total de 15 tastadors repartits en tres panells van ser els encarregats de tastar a cegues les referències de les 11 categories: tres de cava, dues de vi blanc, una de rosat i la resta de vins negres (on també s'inclou el trepat). Aquest any és la vegada que més mostres s'han presentat (91 mostres en total).
Font: Cupatges

© AVC 2013 |   934539613   |   C/ Johann Sebastian Bach 28, baixos  08021  Barcelona   | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís Legal | Política de Galetes
Un web de TERRABIT