Notícies Associats

Un passeig per la història del vermut a Catalunya

.

vermutSi el triem blanc i sec –originari de França- o negre i dolç –arribat d’Itàlia-, amb oliva, amb pell de taronja o de llimona ja és assumpte de cadascú o del bàrman de torn, que us en farà una versió clàssica, trendy o hipster -llegeixi’s moderna- segons com bufi el vent de les tendències. Perquè sí, és cert, el vermut s’ha posat de moda, tot i que si us atreviu a afirmar-ho davant d’una persona de més de 70 anys segur que us guanyareu un somriure burleta i una bona història tipus les de Las azañas bélicas, perquè a Catalunya el vermut sempre ha estat una institució i des de fa dècades se n’hi elaboren d’excel·lents.
Font: 20 minutos
 

Temps de vi presenta l'edició més solidària i internacional de la fira

.

temps viDesprés d’haver sobrepassat un cop més els 50.000 visitants en la darrera edició, amb un pes molt important de consumidors joves, i d’haver tancat totes les seves activitats amb un 100% d’ocupació, laFira Temps de Vi de Vilanova i la Geltrú arriba a aquesta cinquena edició consolidada com un dels esdeveniments anuals imprescindibles del món del vi.
Font: Eix Diari

Víctor Franco: «L’increment de referències de vi català als restaurants ha estat vertiginós»

.

vi restSense cap dubte, l’increment ha estat vertiginós! Ara trobem cartes treballades amb referències cada cop més interessants, destacant les singularitats i on apareixen amb força nous estils de vins i destil·lats. 
Ara bé, aquest esforç ha de ser complementat amb un servei adequat. I això només s’aconsegueix invertint en formació, fent que els cambrers i sommeliers dominin les referències de la carta i les defensin amb passió.
Font: Vadevi
© AVC 2013 |   934539613   |   C/ Johann Sebastian Bach 28, baixos  08021  Barcelona   | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís Legal | Política de Galetes
Un web de TERRABIT