Notícies Associats

Manifest de la DOQ Priorat per reclamar respecte a l’ús de l’aigua de la Conca del Siurana

.

Salustia AlvarezLa zona de producció de la DOQ Priorat s’ha desenvolupat durant els darrers anys gràcies a una producció agrícola de precisió, no industrial i reconeguda internacionalment. Aquest és el principal actiu del territori: mantenir la qualitat de la producció que caracteritza els vins del Priorat. A l’igual que preservar la qualitat paisatgística i mosaica on la mà humana hi és molt present, repercutint en el propi valor econòmic del vi i en la biodiversitat que s’hi empara.
Font: Vinassos

Un celler català, entre els 100 millors del món

.

WineSpiritsEn la classificació d’enguany hi figuren històrics i reconeguts cellers com Bollinger, Krug, Louis Jadot, Guigal, Sandrone, Ornellaia, Donhoff, Royal Tokaji o Graham’s, als quals acompanya, des de Catalunya Can Sumoi, el projecte més personal de Pepe Raventós al Penedès.
Font: Vadevi

La guia més influent de l'Estat atorga 99 punts a dos vins catalans

.

Guia Penin 22La guia més prestigiosa de l'Estat, la Guía Peñín -creada per José Peñín-, ja publicat les seves puntuacions. Cada any tasta uns 12.000 vins d'Espanya, a cegues, per elaborar una guia que ha atorgat 99 punts sobre 100 a 10 vins de tot l'Estat, dos d'ells elaborats a Catalunya: El 1903 Coma de Cases 2019 de Mas Doix i l'Enoteca 2006 de Gramona.
Font: Cupatges
© AVC 2013 |   934539613   |   C/ Johann Sebastian Bach 28, baixos  08021  Barcelona   | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís Legal | Política de Galetes
Un web de TERRABIT