Alta Alella s'uneix a l'Associació Vinícola Catalana per fer créixer la marca de vi català

El celler de la DO Alella ha estat capdavanter en agricultura ecològica i en vins ecològics i naturals. Els seus vins i caves estan presents a més de 30 països.

Família Pujol-Busquets Alella-Celler de les Aus (DO Alella) s'ha incorporat a la patronal del vi català, AVC, amb l'objectiu de treballar conjuntament en pro dels interessos i la millora del sector del vi català. Josep Maria Pujol-Busquets, propietari del celler, explica que "amb els elaboradors que formen part de l'Associació Vinícola Catalana compartim el desig d'elaborar vins que siguin representatius del nostre territori. Per tant, és important coordinar-nos per seguir donant valor i fer créixer la marca del vi català".
El celler està establert, des de 1991, en la finca noucentista Can Genís, situada al bell mig del Parc Natural de la Serralada de Marina, a tocar del Mediterrani i a comptats quilòmetres de Barcelona. La seva filosofia s'ha basat sempre en l'agricultura ecològica certificada, creant un ecosistema en harmonia amb la flora i la fauna autòctones. Les 25 referències de caves, ancestrals i vins ecològics i naturals de l'empresa familiar estan presents en més de 30 països.

Maieutiké Winery s’incorpora a l’Associació Vinícola Catalana

L'empresa penedesenca, especialitzada en disseny i innovació, dissenya begudes amb base vínica

El sector Maieutiké Winery, amb una llarga experiència al sector vinícola, s'ha incorporat a la patronal del vi català, AVC. En els darrers anys, l'empresa penedesenca s'ha especialitzat en dissenyar tota mena de begudes partint de base vínica i sempre posant l'accent en el vi català i de proximitat amb la voluntat d'apostar pel territori, perquè segons explica el CEO de l'empresa, Toni Gálvez, "una bona manera de fer territori i col·laborar en el consum del vi català passa per ampliar els productes amb base vínica i, en aquest sentit, formar part de l'AVC és un pas natural ja que compartim els mateixos objectius". Per a garantir la màxima qualitat, compta amb un equip tècnic format per enòlegs, enginyers químics i agrònoms, així com un doctor en Disseny de begudes alcohòliques, que acompanyen els seus clients, petits i grans cellers, assessorant-los i intervenint durant tot el procés de creació amb l'objectiu de fer realitat el producte desitjat.

Els rics marquen les tendències de consum de vi als Estats Units

copes vi rosatEl sector amb més poder adquisitiu entre els consumidors de vi està marcant l’evolució d’aquest mercat als Estats Units, segons la consultoria Wine Intelligence. En aquell país, si més no, s’espera que el volum de vendes continuï perdent pistonada davant dels alcopops i els licors, que s’estan quedant amb el mercat més jove i amb menys recursos econòmics. Així, el consumidor mitjà nord-americà és cada cop més gran i té més diners, cosa que el col·loca com a comprador de vins de gamma més alta o més especials.
Font: Vadevi
© AVC 2013 |   934539613   |   C/ Johann Sebastian Bach 28, baixos  08021  Barcelona   | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís Legal | Política de Galetes
Un web de TERRABIT