Nou restaurants tarragonins, finalistes de CARTAVÍ 2015

Nou restaurants de la província de Tarragona han estat escollits finalistes del premis CARTAVÍ, per un jurat professional que es va reunir ahir a L'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils . El jurat que ha valorat les cartes de vins d'aquesta província ha estat format per: Anna Casabona, Sommelier, Pilar Just, Presidenta del CRDO Montsant, Mariona Rendé , Presidenta CRDO Conca de Barberà, Joan Josep Raventós, Membre del Ple del CRDO Tarragona, Jordi Rius, Secretari General del CRDO Terra Alta, Lluís Rovira, Director de la Revista Cambrils i David Martin, del Blog Vinificats.
Nota de Premsa

Cartavi15 finalistes Tarragona

Nou restaurants gironins passen a la semifinal de Cartaví 2015

El jurat que ha valorat les cartes de vins de la província de Girona ha estat format per: Ferran Vila, Sommelier, Jesús Pont, Vicepresident de la Federació d'Hostaleria de les comarques de Girona, Paco Baso, Director de Girona Gastronòmica, Xavier Albertí, President del C.R.D.O. Empordà, Anna Vicens, Sommelier, Íngrid Casado, Màrqueting i Promoció del Patronat de Turisme Costa Brava Girona i Rafa González, Director de l'Escola d'Hostaleria de l'Alt Empordà.
Nota de Premsa

Finalistes Cartavi15 Girona

© AVC 2013 |   934539613   |   C/ Johann Sebastian Bach 28, baixos  08021  Barcelona   | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís Legal | Política de Galetes
Un web de TERRABIT