La calor extrema fa suar els cellers

xarelLa calor ha accelerat el procés de maduració del raïm. La manca de diferència de temperatura entre la nit i el dia ha provocat una certa asfixia de la planta, el pàmpol no ha pogut respirar bé i això al capdavall té conseqüències en la mateixa planta i en la dinàmica dels cellers.
Font: Vadevi

Ocho mercados clave para el vino español

banderesSegún informa el Observatorio Español del Mercado del Vino (OeMv), entre los principales importadores mundiales de vino, Hong Kong, Singapur, Australia, Brasil, Taiwán, Ucrania, Malasia, Bielorusia, Dazakhstan y Tailandia, representan las mejores oportunidades para el vino de España.
Font: Vinetur

© AVC 2013 |   934539613   |   C/ Johann Sebastian Bach 28, baixos  08021  Barcelona   | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís Legal | Política de Galetes
Un web de TERRABIT