El territori dibuixa les necessitats formatives de l'enoturisme

Escola EnoturismeUn grup motor, del qual formen part l'INCAVI, l'INNOVI, les patronals l'AVC, l'AECAVA, l'ACAVE, les diferents rutes enoturístiques i altres interlocutors al territori farà el seguiment, contrast i validació de resultats de l’estudi, que involucra tots els actors del sector a Catalunya, les DO de Catalunya i cellers i operadors turístics de les diferents zones d'influència enoturística.
Font: Vadevi 

La DO Conca de Barberà presenta novetats a través de tastos virtuals

copa plenaLa Denominació d’Origen Conca de Barberà prepara un cicle de quatre tastos que se celebraran en format digital durant el mes de març. Aquestes jornades, que s’emmarquen dins d’una nova edició del ‘CONCArim’, pretenen convertir-se en un punt de trobada exclusiu entre cellers i professionals. 
L’objectiu dels actes és presentar els nous vins i anyades a un públic professional (restauració, distribució i sommeliers) però també a premsa especialitzada i prescripció.
Font: Vadevi
© AVC 2013 |   934539613   |   C/ Johann Sebastian Bach 28, baixos  08021  Barcelona   | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís Legal | Política de Galetes
Un web de TERRABIT