Maieutiké Winery s’incorpora a l’Associació Vinícola Catalana

L'empresa penedesenca, especialitzada en disseny i innovació, dissenya begudes amb base vínica

El sector Maieutiké Winery, amb una llarga experiència al sector vinícola, s'ha incorporat a la patronal del vi català, AVC. En els darrers anys, l'empresa penedesenca s'ha especialitzat en dissenyar tota mena de begudes partint de base vínica i sempre posant l'accent en el vi català i de proximitat amb la voluntat d'apostar pel territori, perquè segons explica el CEO de l'empresa, Toni Gálvez, "una bona manera de fer territori i col·laborar en el consum del vi català passa per ampliar els productes amb base vínica i, en aquest sentit, formar part de l'AVC és un pas natural ja que compartim els mateixos objectius". Per a garantir la màxima qualitat, compta amb un equip tècnic format per enòlegs, enginyers químics i agrònoms, així com un doctor en Disseny de begudes alcohòliques, que acompanyen els seus clients, petits i grans cellers, assessorant-los i intervenint durant tot el procés de creació amb l'objectiu de fer realitat el producte desitjat.
Els productes que elabora són molt diversos, van des de 0%vol. (desalcoholitzats) a 22%vol. (productes intermedis); des de vins tranquils a vins escumosos amb una segona fermentació en dipòsits (mètode Charmat) o afegint CO2 en línia. A més, també elabora begudes de baixa graduació i/o aromatitzades (sangria, mimosa, glühwein,...), així com d'altres de la tipologia Ready to Drink, com poden ser mojito, pinya colada o còctels d'autor, entre d'altres. "El nostre marc de treball és la indústria alimentària, que ens inspira a treballar per oferir una àmplia gamma de productes més enllà del vi", explica Gàlvez.
Maieutiké Winery forma part de la DO Catalunya i disposa de certificació de vins amb IGP i en el CCPAE en vins ecològics. La innovació en productes i formats va intrínseca en qualsevol procés de disseny dels productes que s'elaboren a Maieutiké.
L'objectiu principal d'aquest binomi disseny-innovació és obtenir productes de màxima qualitat, que s'adaptin als temps i tendències actuals, per arribar a nous llocs de consum creant nous hàbits (llaunes, bag in box...), i aconseguir fer-los més sostenibles i fàcils de conservar.
L'Associació Vinícola Catalana defensa dels interessos generals del sector i impulsar les potencialitats que el vi català ofereix, tant al nostre país com als mercats internacionals.
 
© AVC 2013 |   934539613   |   C/ Johann Sebastian Bach 28, baixos  08021  Barcelona   | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís Legal | Política de Galetes
Un web de TERRABIT