Les xifres de la verema a la DO Montsant; un 15% menys de raïm en molt bon estat

DO Montsant raimLa verema de la Denominació d’Origen Montsant, amb el 95% del raïm veremat (a l’espera només que acabin els cellers de la zona nord), finalitza amb unes xifres baixes però satisfactòries. Malgrat la reducció de la producció final, -una mica per sobre dels 5,5 milions de quilos- el raïm presenta un bon nivell sanitari, tot i els agreujants provocats pel míldiu.
Font: Cupatges

El sector del vi i el cava, amenaçat pel nou tancament de bars i restaurants

restauracioEl president de l’Associació Vinícola Catalana, Valentí Roqueta recorda en declaracions a Vadevi, que “aquest segon tancament de la restauració ens afecta molt, tenint en compte que encara no ens hem recuperat del primer confinament”. Per Roqueta també és important enviar un missatge d’escalf a bars i restaurants, “esperem en breu poder dissenyar i treballar un pla d’accions i activitats conjuntes per pal·liar aquesta greu situació”.
Font: Vadevi
 
© AVC 2013 |   934539613   |   C/ Johann Sebastian Bach 28, baixos  08021  Barcelona   | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís Legal | Política de Galetes
Un web de TERRABIT