Restaurants i cellers de l’Empordà es donen la mà per sortir de la crisi

maridatge empordanesEl Consell Regulador de la DO Empordà i els col·lectius de cuiners La Cuina del Vent i Cuina de l’Empordanet han presentat i signat aquest dimecres el manifest ‘Maridatge empordanès’ amb la voluntat de reforçar el seu vincle històric i de treballar conjuntament per superar plegats la crisi provocada per la pandèmia sanitària i aconseguir la rapida recuperació́ de dos sectors claus en l’economia de les comarques gironines.
Font: Vadevi

PREMIS CARTAVÍ: Sergi de Meià: "només amb producte local tindrem sobirania alimentària, combatem el canvi climàtic i la gran agroindústria que ens manipula"

Sergi De MeiaNous reptes al davant. Les previsions, suposo que com tothom, són incertes, però és una gran oportunitat per afrontar nous reptes i anar cap allà on un creu que ha d'anar, i de fet penso que serà un bon moment per a locals com el meu, que sempre hem apostat per la proximitat, l'ecologisme i l'economia circular. Això si, amb canvis en el dia a dia. Hi haurà novetats, rurals i urbanes.
Font: Cupatges
© AVC 2013 |   934539613   |   C/ Johann Sebastian Bach 28, baixos  08021  Barcelona   | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís Legal | Política de Galetes
Un web de TERRABIT