La primera Taula de la Indústria Agroalimentària de Catalunya aborda conjuntament la situació de sequera amb el sector

Taula ind agalimentariaLa primera Taula de la Indústria Agroalimentària ha permès abordar conjuntament l’actual situació de sequera entre el sector i el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural. L’objectiu de la Taula és crear un espai de debat i que aquesta esdevingui l’òrgan principal d’interlocució entre el Departament i la indústria agroalimentària del país per abordar les seves necessitats.
Font: Gencat

Vestigis del passat vinícola del territori DO Alella

Cova saulo Alella fot PallaresEl territori amb DO Alella viu un dels seus millors moments. Deu cellers (set d’ells, emparats sota el Consell Regulador) hi treballen a ple rendiment elaborant vins de primeríssima qualitat que no paren de rebre premis en certàmens a tot el món. S’està plantant nova vinya, hi ha un munt de projectes de joves viticultors sense celler i l’oferta enoturística és àmplia i interessant.
Cova de sauló a Alella | Foto: Òscar Pallarès
Font: Vadevi

El món del vi queda orfe amb la mort de Joseph Puig

Joseph PuigDeixa una dilatada experiència que comença amb el llegat de quatre generacions vinculades a la viticultura i la restauració. Va ser gerent fundador del celler de Torres a Xile, i també director de vendes internacionals de Família Torres en àmbit espanyol. Aviat, impulsaria el seu propi projecte, Cellers Puig & Roca, juntament amb Joan Roca, i que actualment es coneix com a cellers Avgvstvs Forvm. Se’l recorda, d’aquesta època al celler baix penedesenc, per la seva aposta pels vinagres fets a partir de diverses varietats de vi, molt reconeguts internacionalment.
Font: Vadevi

© AVC 2013 |   934539613   |   C/ Johann Sebastian Bach 28, baixos  08021  Barcelona   | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís Legal | Política de Galetes
Un web de TERRABIT