PREMIS CARTAVÍ: Sergi de Meià: "només amb producte local tindrem sobirania alimentària, combatem el canvi climàtic i la gran agroindústria que ens manipula"

Sergi De MeiaNous reptes al davant. Les previsions, suposo que com tothom, són incertes, però és una gran oportunitat per afrontar nous reptes i anar cap allà on un creu que ha d'anar, i de fet penso que serà un bon moment per a locals com el meu, que sempre hem apostat per la proximitat, l'ecologisme i l'economia circular. Això si, amb canvis en el dia a dia. Hi haurà novetats, rurals i urbanes.
Font: Cupatges

Salvador Puig: “Les mesures d’ajut al vi són bones però les quantitats han quedat curtes”

raim negreL’Incavi es mostra satisfets per l’aprovació del Reial Decret que preveu mesures extraordinàries pel sector vitivinícola per fer front a la crisi derivada del coronavirus però amb reserves. El seu director, Salvador Puig, explica en declaracions a Vadevi que els ajuts per la destil·lació de crisi, l’emmagatzematge i la verema en verd són molt necessaris per un sector que ha acusat molt les restriccions imposades per la pandèmia però entén que “realment els imports que finalment es posen en aquestes mesures quedaran molt curts”.
Font: Vadevi
© AVC 2013 |   934539613   |   C/ Johann Sebastian Bach 28, baixos  08021  Barcelona   | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís Legal | Política de Galetes
Un web de TERRABIT