Tast Vertical – 03/08/2019

restaurantDe vegades anem a un restaurant i no hi trobem cap vi que ens agradi. Això passa cada cop menys, afortunadament moltes botigues i distribuïdors s'encarreguen d'assessorar restaurants que no tenen cap persona especialitzada que supervisi la carta de vins que ofereixen. En parlem amb Xavier Ayala, sommelier del Restaurant Nandu Jubany; Xavier Pié, president de la DO Catalunya, i Xavier Cepero, vicepresident de l'Associació Vinícola Catalana que organitza el Cartavi, el concurs de cartes de restaurants més important a Catalunya.
Font: Catalunya Radio

Les primeres estimacions parlen d'un 25% de pèrdua de vinya per l'onada de calor en algunes zones

DOQ Priorat perdua collitaDes de la DOQ Priorat comenten que "tot i que a hores d’ara resulta complex fer una valoració exacta de les vinyes afectades, estimem que s’ha produït la pèrdua d’entre el 20 i el 25 per cent de la collita". L’onada de calor ha afectat especialment a les varietats negres com les carinyenes joves i el syrah, i també a les varietats blanques com pedro ximenes i cartoixà.
Font: Cupatges
© AVC 2013 |   934539613   |   C/ Johann Sebastian Bach 28, baixos  08021  Barcelona   | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís Legal | Política de Galetes
Un web de TERRABIT