El celler Alella Vinícola s’incorpora a la patronal del vi català

Alella VinicolaAV és un celler del 1906 dirigit pels germans Samuel (viticultor) i Xavier Garcia (enòleg i geòleg) des de l’any 1998. Elabora unes 90.000 ampolles amb D.O. Alella solta marques tan emblemàtiques com Marfil, Ivori, Vallmora o Violeta. Viticultura pròpia seguint els criteris ecològics. Les produccions de raïm  pertanyen a la vinya pròpia del celler, vora el mar, amb la Pansa blanca, Garnatxa blanca i Garnatxa negra com a protagonistes de tots els vins, mai superen els 5.000 kgs per hectàrea a causa de la naturalesa geoclimàtica i els clons vegetals de baixa producció.
Nota AVC

L’Institut Català del Suro al costat del sector vinícola

AVC NdP collaboracio firma ICS AVCL’Institut Català del Suro donarà suport a aquelles accions que organitzi l’Associació Vinícola Catalana en pro del sector vinícola i que contribueixin al seu desenvolupament, millora i sostenibilitat.
En aquest sentit, l’Institut del Suro es posiciona com una de les principals entitats catalanes que interactua amb els cellers associats a la patronal del vi. El president de l’AVC, Valentí Roqueta i el director de l’Institut del Suro, Albert Hereu van oficialitzar aquesta col·laboració amb la signatura d’un conveni, en el marc d’una visita privada de la Junta Directiva de l’associació a l’exposició “La Cuina de Picasso”, al Museu Picasso de Barcelona. 
Nota AVC

 
© AVC 2013 |   934539613   |   C/ Johann Sebastian Bach 28, baixos  08021  Barcelona   | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís Legal | Política de Galetes
Un web de TERRABIT