La patronal del vi català incorpora l’empordanès celler, Vins de Taller

Vins de TallerCreada a l’any 2002, Vins de Taller mostra el seu respecte per l’entorn mitjançant pràctiques d’agricultura ecològica i biodinàmica. La seva vinya ocupa una superfície total de quatre hectàrees de terreny, vorejades per una superfície equivalent de bosc que ajuda a contrastar la temperatura entre el dia i la nit. Vins de Taller utilitza en la producció i elaboració dels seus vins tècniques enològiques modernes poc intervencionistes, mimant el producte per tal de trobar en el vi la seva màxima expressió.
Nota AVC
 

El Programa de Sostenibilitat de la DO Costers del Segre constata gran consciència del sector per preservar el territori

vinya costers segreEn el transcurs d’una reunió de cellers de la DO Costers del Segre, es van presentar els quarts resultats del Programa de sostenibilitat. Els resultats presentats en aquesta quarta enquesta han mostrat l'evolució respecte l’any passat quant a nombre de viticultors i cellers que s’han adherit al programa, producció global que representen, activitats en què els viticultors i cellers de Costers del Segre tenen un elevat grau de sostenibilitat i d’altres que tenen un gran marge de millora, entre altres.
Font: Cupatges
 
© AVC 2013 |   934539613   |   C/ Johann Sebastian Bach 28, baixos  08021  Barcelona   | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís Legal | Política de Galetes
Un web de TERRABIT