Alta Alella s'uneix a l'Associació Vinícola Catalana per fer créixer la marca de vi català
El celler de la DO Alella ha estat capdavanter en agricultura ecològica i en vins ecològics i naturals. Els seus vins i caves estan presents a més de 30 països.
Família Pujol-Busquets Alella-Celler de les Aus (DO Alella) s'ha incorporat a la patronal del vi català, AVC, amb l'objectiu de treballar conjuntament en pro dels interessos i la millora del sector del vi català. Josep Maria Pujol-Busquets, propietari del celler, explica que "amb els elaboradors que formen part de l'Associació Vinícola Catalana compartim el desig d'elaborar vins que siguin representatius del nostre territori. Per tant, és important coordinar-nos per seguir donant valor i fer créixer la marca del vi català".
El celler està establert, des de 1991, en la finca noucentista Can Genís, situada al bell mig del Parc Natural de la Serralada de Marina, a tocar del Mediterrani i a comptats quilòmetres de Barcelona. La seva filosofia s'ha basat sempre en l'agricultura ecològica certificada, creant un ecosistema en harmonia amb la flora i la fauna autòctones. Les 25 referències de caves, ancestrals i vins ecològics i naturals de l'empresa familiar estan presents en més de 30 països.