Tast Vertical – 11/08/2019

raim verolQuè és una varietat autòctona? Quants segles ha de portar una planta en una regió perquè se la consideri que és d'allà? Segurament són preguntes per a un historiador, però el "Tast vertical" reuneix quatre elaboradors de vi que treballen amb varietats de raïm catalanes, si és que se'n pot dir així. Són Marc Ripoll, del Celler Ripoll-Sans del Priorat (Gratallops) amb la varietat escanyavelles, Oriol Pérez de Tudela, del celler El vi a punt amb el cartoixà vermell, Joan Ignasi Domènech, propietari de Vinyes Domènech de Capçanes amb la garnatxa peluda i Sara Batalla, del celler Estol Verd de Rodonyà amb el sumoll.
Font: Catalunya Ràdio
© AVC 2013 |   934539613   |   C/ Johann Sebastian Bach 28, baixos  08021  Barcelona   | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís Legal | Política de Galetes
Un web de TERRABIT