Garnatxa negra, la Pinot Noir del futur?

garnatxa negraLa prestigiosa revista anglesa de vins i begudes The Drinks Business ha publicat un article que apunta a la tendència a l'alça del valor de la garnatxa en el mercat de consum anglès. Els vins elaborats a partir d'aquesta varietat guanyaran en popularitat en restaurants i bars en el decurs del 2016 segons la capçalera, que pren de font a Adam Porter, director de màrqueting de Jascots, reconeguda empresa proveïdora de vins a hotels, restaurants i empreses de càtering del país.
Font: Cupatges

El Penedès aspira a ser destinació de referència

Un dels principals reptes del 2016 serà una promoció acompanyada d'una estratègia de comercialització on line. Els bons resultats del passat 2015, tant en vendes com en posicionament on line, avalen, segons Vallès, l'aposta per millorar l'estratègia de comercialització i comunicació on line i un nou pla de màrqueting.
Font: el Punt

© AVC 2013 |   934539613   |   C/ Johann Sebastian Bach 28, baixos  08021  Barcelona   | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís Legal | Política de Galetes
Un web de TERRABIT