Afiliacions

FEV
La Federación Española del Vino és l’organització privada més representativa que agrupa al sector bodeguer espanyol, tant a empreses elaboradores com a empreses comercialitzadores de tot tipus de productes vitivinícoles.

La FEV treballa en benefici del sector del vi espanyol en general i de les bodegues.

Els seus objectius, a més de la defensa de la imatge del vi com aliment bàsic de la Dieta Mediterrània diferenciant-la d’altres begudes - es centra en la búsqueda del millor entorn possible per a què les empreses vitivinícoles desenvolupin la seva activitat.

Aquesta organització presta a les empreses associades una activa política d’informació sobre totes les matèries que afecten als interessos del sector, la resolució de consultes i generació de posicions comunes de les bodegues espanyoles.

FIVIN
La Fundación para la Investigación del Vino y Nutrición, orienta les seves activitats en valorar els possibles efectes protectors del consum moderat de vi en el nostre organisme i sobre la salut humana des d’un punt de vista mèdic.

Realitza accions i activitats i porta a terme investigacions donant a conèixer a la nostra societat els beneficis del consum responsable, sempre avalats pels coneixements científico-mèdics actuals. També contribueix a enriquir aquests coneixements amb noves investigacions que ajuden a crear en l’opinió pública una imatge més real sobre el vi.

© AVC 2013 |   934539613   |   C/ Johann Sebastian Bach 28, baixos  08021  Barcelona   | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís Legal | Política de Galetes
Un web de TERRABIT