Objectius

Els objectius principals de la nostra Associació són la defensa, gestió, representació i foment dels interessos econòmics - socials i professionals comuns als membres adherits.

L’àmbit territorial de l’AVC abraça tot el territori català.

Tenim representativitat en la totalitat d’organismes locals, comarcals i autonòmics, especialment en els relacionats amb la branca vitivinícola, alhora que col·laborem directament amb altres d’àmbit estatal.

El nostre repte és el d’oferir als afiliats uns serveis adequats i objectius que s’ajustin a les necessitats reals de les Pimes.

En aquest sentit, canalitzem consultes fiscals i laborals per mitjà del nostre gabinet jurídic, alhora que traslladem puntualment, via Internet, informació directa relacionada amb tot tipus de reglamentació, subvencions, estudis i fires, entre altres, destacant-se la informació diària de totes les notícies sectorials aparegudes als medis de comunicació, especialment les relacionades amb el vi.

Actuem com negociadors d’acords i convenis d’àmbit sectorial territorial, laboral, formatiu i de serveis. 

© AVC 2013 |   934539613   |   C/ Johann Sebastian Bach 28, baixos  08021  Barcelona   | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís Legal | Política de Galetes
Un web de TERRABIT