Zoltan Nagy (Oria): “Les noves generacions fan vins actuals i agraden”

Zoltan NagyZoltan Nagy (Transilvania, Rumania, 1989), un “xaval inquiet i amb ganes” com dirà de si mateix, és una persona viatjada, un professional del vi format i experimentat que parla més idiomes dels que pots comptar amb els dits d’una mà. És extravertit, elegant, dels qui parla i atrapa l’atenció de qui té a la vora, i sempre té el cuquet de seguir aprenent i creixent a través de la formació o l’experiència que ha anat acumulant al llarg dels seus trenta i tants. Experiència no només vinculada a restaurants, malgrat que el currículum delata el seu pas per diverses sales, des d’uns inicis com a cambrer, fins a ser cap de sala dels Germans Torres, o en l’actualitat, dirigint el restaurant Oria de Martín Berasategui, a l’altura del número 75 de passeig de Gràcia de Barcelona dins del Monument Hotel.
Font: Vadevi

El registre comercial incorpora quatre varietats més per fer vi a Catalunya

vinyes registre varietats comercialsEl Butlletí Oficial de l’Estat ho publicava el passat 13 d’abril, i des de l’endemà ja va ser una realitat. Catalunya podrà vinificar, si així ho vol, quatre noves varietats de raïm que tot just s’han incorporat al Registre de Varietats Comercials. “Tenint en compte que han superat tots els tràmits establerts en els reglaments generals i tècnics, queden incloses diverses varietats”, apunta el BOE, entre les quals, quatre que hi havien arribat a petició d’institucions o empreses privades de Catalunya.
Font: Vadevi (Foto: Vinyes de la varietat trobat | Rafa Gimena)

El Govern destina més d'1,5 milions d'euros per situar Catalunya com la regió europea de referència del turisme enogastronòmic

enoturisme bicicletaEl Departament d’Empresa i Treball ja està desplegant les actuacions contemplades a l’Estratègia de turisme enogastronòmic a Catalunya 2022-2027. L’objectiu d’aquest pla, que compta amb 26 actuacions i 7 milions d’euros provinents dels fons europeus Next Generation, és fer de Catalunya una referència imprescindible del turisme enogastronòmic d’Europa.
Algunes de les actuacions previstes en aquesta estratègia seran executades per ens locals, i per aquest motiu, el Govern ha concedit una subvenció a la Diputació de Lleida per un import de 500.000 euros, i una altra al Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat per un import d’1.045.479 euros.
Font: Gencat

© AVC 2013 |   934539613   |   C/ Johann Sebastian Bach 28, baixos  08021  Barcelona   | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís Legal | Política de Galetes
Un web de TERRABIT