Serveis

Defensa dels Interessos dels associats
Actuem com a lobby vitícola davant de l’administració.

Informació i comunicació
Sobre bases de dades, fires, estudis de mercat, ... i diferents temes d’interès i actualitat per les empreses associades.

Noticies del sector: recull diari de les noticies més interessants mitjançant el seguiment als cercadors d’Internet i diverses web’s.

Circulars informatives: Informatiu periòdic on s’especifiquen les novetats legislatives, estudis de mercat, formació, fitxes país amb resum dels requisits necessaris per exportar, base de dades d’activitats i esdeveniments sectorials, base de dades de fires agroalimentàries, etc.

Assessorament
Disposem d’un servei propi d’assessorament sobre tot tipus de consultes relacionades amb temes laborals, comerç internacional, vinícola, vitícola, ...

Formació
Programem Cursos d’Anglès Vitivinícola, de Documentació i Anotacions Vitivinícoles, Pràctic d’Impostos Especials i donem suport al Postgrau en Direcció i Gestió d’empreses vitivinícoles, ...

Negociació de Convenis Laborals
Coordinem la negociació dels Convenis Laborals:

1.- per a les indústries vinícoles de la Província de Barcelona
2.- per a les indústries vinícoles de Vilafranca del Penedès
3.- per a les indústries vinícoles de la Província de Tarragona

Promoció interior
Organitzem esdeveniments de caràcter general per al conjunt dels vins catalans, com per exemple el CARTAVI...

Promoció exterior
Promovem accions a l’exterior, com ara el CARTAVI Internacional, missions empresarials i inverses. Coordinem l’enviament agrupat de mostres als principals concursos internacionals...

Bases de dades
Gaudim d’una àmplia base de dades de fires internacionals així com de diverses activitats d’interès per les empreses associades...

Ajuts
Facilitem informació sobre ajuts i subvencions per mitjà dels nostres contactes amb diferents departaments de l’administració i amb diverses consultories especialitzades

Estudis, informes i estadístiques
Lliurem de forma gratuïta d’INFORMES, ESTUDIS i ESTADÍSTIQUES sectorials. Molts d'aquests informes tenen un cost econòmic, que les empreses Associades, mercès als acords especialment amb l’OeMv, en poden gaudir gratuïtament sol•licitant-nos l’enviament oportú.

AVANTATGES ASSOCIATIUS

Assessorament GRATUIT sobre ajuts i subvencions
Acord amb l'empresa PARÉS I AUBIA per d'anàlisis i assessorament gratuït inicial d'ajuts i subvencions a les empreses associades i avantatges en el preu per la seva gestió, seguiment i tramitació.

Finançament
Acord amb CAJAMAR finançament de la prima d'Agroseguro 0% TAE (extensible a les empreses del grup, grup familiar i proveïdors dels associats). Es manté vigent Préstecs a mig i llarg termini a tipus reduït i Préstec EIF.

Estudi gratuït d'Estalvi d'Energia
Acord amb l'empresa ENERGY HOUSE per analitzar de forma gratuïta als associats interessats llurs rebuts de consum d'energia i proposar-los alternatives d'estalvi en els costos.

Diagnosi gratuït del Pla d'Assegurances
Acord amb la Corredoria DRACMA, que de forma "gratuïta" elabora una diagnosi
a l'empresa interessada, sobre tot en l'apartat d'assegurances.
L'acord també contempla unes condicions especials per als associats en qualsevol altre producte d'assegurances.

Assessoria Jurídica
Acord amb el BUFETE ESCURA per assessorament en matèria jurídica sobre la Llei de la Cadena Alimentària i sobre empresa familiar.

Serveis de Gestió de l'exportació
Tenim establert un acord amb l'empresa certificadora AROLA per atendre consultes puntuals relacionades amb l'exportació i Duanes.

Serveis d'anàlisis
L’INSTITUT CATALÀ DEL SURO dona suport a aquelles accions que organitzi l’Associació Vinícola Catalana en pro del sector vinícola i que contribueixin al seu desenvolupament, millora i sostenibilitat.
En aquest sentit, l’Institut del Suro es posiciona com una de les principals entitats catalanes que interactua amb els cellers associats a la patronal del vi.
Les empreses associades poden gaudir d'un descompte en el serveis del Cork Center Laboratory

© AVC 2013 |   934539613   |   C/ Johann Sebastian Bach 28, baixos  08021  Barcelona   | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís Legal | Política de Galetes
Un web de TERRABIT