Un centenar d’experts exposaran les novetats del sector del vi a la BWW
La pròxima edició de Barcelona Wine Week posarà el focus en reptes del sector vitivinícola i tendències de consum. Aquestes últimes molt lligades a la revaloració dels vins que neixen de ceps centenaris. Per poder explicar totes les novetats i tenir en compte la situació del sector, els organitzadors han convidat a un centenars d’experts que reflexionaran sobre l’ordre del dia en el món vitivinícola. Els més destacats són Raúl Pérez (El Bierzo), per a molts l’enòleg més influent de l’estat espanyol, o Fernando Mora (Cellers Frontonio), Màster of Wine i elaborador d’algunes de les garnatxes més prestigioses a escala mundial. La Barcelona Wine Week 2025 reunirà més de 1.200 empreses expositores en la qual serà la major edició en els seus quatre anys d’història. El saló, que se celebrarà per primera vegada en dos pavellons de Fira de Barcelona per a donar cabuda a l’alta demanda de participació, espera rebre a més de 24.000 visitants professionals.
Font: Vadevi