Notícies Associats

El vi català exporta a un preu més alt tot i que ven un 14% menys al mercat internacional

.

01 Delia Perpinya Oscar OrdeigContext: Les exportacions agroalimentàries han crescut un 90% en valor i un 16% en volum en l’última dècada. Hi ha més empreses exportadores -3.193 empreses catalanes- que ho fan regularment, 198 més que l’any passat, consolidant la competitivitat del sector.
Catalunya manté un superàvit comercial, és a dir, exporta més del que importa, amb una taxa de cobertura del 105%. El sector Fine food (33,15%) i el sector carni (32%) lideren les vendes internacionals. (Foto: Dèlia Perpinyà, directora general de PRODECA i Oscar Ordeig, conseller d'Agricultura)
Font: Cupatges

© AVC 2013 |   934539613   |   C/ Johann Sebastian Bach 28, baixos  08021  Barcelona   | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís Legal | Política de Galetes
Un web de TERRABIT