Eugeni Llos, president de l’AVC: “Treballarem perquè el vi català sigui reconegut arreu del món per la seva qualitat i autenticitat

AVC Assemblea 2024Eugeni Llos, director del celler Perelada, assumeix la presidència amb el compromís de continuar defensant els cellers catalans i la qualitat dels seus vins. La seva visió inclou la conquesta de nous mercats i l’augment de la competitivitat. A més, Llos aposta per seguir invertint en formació, recerca i innovació per tal de garantir un futur prometedor per al sector vinícola català. En les seves primeres paraules com a president, Llos va afirmar: “És un honor i una responsabilitat que assumeixo amb entusiasme. Treballarem perquè el vi català sigui reconegut arreu del món per la seva qualitat i autenticitat.”
Nota AVC

Eugeni Llos, nou president de la patronal del vi català

Eugeni Llos nou president AVCEugeni Llos Norenberg ha estat elegit com a nou president de la patronal del vi, prenent el relleu de Valentí Roqueta, qui ha deixat el càrrec després d'una dècada de lideratge destacat.
Amb el suport unànime dels membres de la junta directiva, Eugeni Llos, director del Celler Perelada i director general de Perelada Resort, arriba a la presidència amb una visió clara per al futur de l'associació i del vi català. Llicenciat i MBA per ESADE, Master per la CEMS i diplomat per la Stockholm School of Economics, Llos ha ocupat diversos càrrecs en els àmbits de Marketing, Internacional i Direcció General durant els seus més de 30 anys de trajectòria al Grup Perelada.
La seva elecció es presentarà durant l’assemblea general que tindrà lloc el 2 de juliol.
Nota AVC

La 7a Fira ViBa debat el paper de l’enogastronomia com a reclam turístic

Fira ViBa 2024Aquest dilluns 3 de juny s’ha posat punt final a la 7a edició de la fira ViBa amb una jornada professional al pati del Casino de Manresa que ha permès a persones del sector del vi, de la restauració i del turisme escoltar les reflexions en el marc d’una taula rodona així com tastar vins de la Denominació d’Origen Pla de Bages.
La jornada ha començat amb aquest debat on participaven la Dèlia Perpiñà, Gerent de Catalunya Regió Mundial de la Gastronomia 2025, Diego Alias, xef i propietari del restaurant de Ca l’Amador i Anna Vicens, presidenta de l’Associació Catalana de Sommeliers, tots ells moderats per Aina Font, periodista bagenca
Font: Vadevi

© AVC 2013 |   934539613   |   C/ Johann Sebastian Bach 28, baixos  08021  Barcelona   | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís Legal | Política de Galetes
Un web de TERRABIT