L’enoturisme català i les noves tendències del mercat

enoturisme bicicletaLes noves generacions ja no només volen comprar un producte, volen viure una experiència. El canvi de tendència en el mercat global ha fet que molts cellers es reinventin per poder adreçar-se a aquest nou públic objectiu, molt més centrat a sentir el producte abans de consumir-lo. Això, lligat a l’alt nombre de turistes que arriben a Catalunya cada any ha generat una nova manera de vendre vins i caves. L’enoturisme és una pràctica a l’alça i des de fa un parell d’anys és una de les iniciatives més estimades pels turistes, tant locals com estrangers. Per això, moltes empreses han començat ha ofertar visites, tasts i activitats relacionades amb el seu producte, un fet que no només ha suposat la supervivència de més cellers sinó que ha fet augmentar el reconeixement del producte vinícola català.
Font: Vadevi

Muere Josep Ferrer Sala, artífice de la internacionalización de Freixenet

01 Josep Ferrer SalaEl copresidente de honor de Freixenet, Josep Ferrer Sala, ha fallecido durante la madrugada de este miércoles a la edad de 99 años.
Nacido el 19 de octubre de 1925 en Sant Sadurní d’Anoia, Ferrer trabajó en la compañía durante más de 70 años. Sus padres, Pedro Ferrer Bosch y Dolors Sala Vivé, crearon en 1914 la marca Freixenet. Ha sido el gran artífice de convertir Freixenet en el líder mundial del cava, modernizando su empresa e invirtiendo en tecnología punta, y también el gran impulsor de la internacionalización del vino espumoso del Penedès. Llegó a explicar que vio claro de que el mercado iba más allá de las fronteras de España.
Font: La Vanguardia (FOTO: Josep Ferrer Sala, en una imagen de archivo Carles Castro / Archivo)

Prop de 10.000 degustacions venudes a la 37a edició de la Mostra de Vins amb DO Terra Alta

01 Mostra Vins DOTerra AltaLa Festa del Vi, celebrada aquest passat cap de setmana a Gandesa, tanca aquesta complicada 37a edició amb xifres més baixes del que és habitual a conseqüència de la meteorologia adversa, que desaconsellava desplaçaments, però amb un públic local fidel. De fet, la meteorologia va ser la causant de que ja dijous al migdia se suspengués la jornada tècnica que s’estava celebrant a Gandesa de la mà de l’equip d’Enoturista.cat, seguint les indicacions de protecció civil. (Foto: D.O. Terra Alta)
Font: Ebre Digital

© AVC 2013 |   934539613   |   C/ Johann Sebastian Bach 28, baixos  08021  Barcelona   | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís Legal | Política de Galetes
Un web de TERRABIT