La ‘Barcelona Wine Week’ confirma ampliació: dos pavellons i 9.000 m2

BWWBarcelona Wine Week (BWW) torna a Fira de Barcelona del 3 al 5 de febrer del 2025 en una edició en què definitivament ampliarà el seu espai d’exposició donant resposta, en paraules de l’organització, a “l’alta demanda” de cellers i empreses participants. “Un salt quantitatiu“, diran, que afronten “preservant la qualitat i l’exclusivitat que ja s’han convertit en signes identitaris de l’esdeveniment”.
La decisió ja estava presa de fa dies. De fet, en el tancament de la passada edició ja s’havia parlat d’aquesta necessitat d’ampliació davant el fet que diversos cellers o altres expositors havien quedat a les portes per falta d’espai. Així, a l’emplaçament tradicional, el palau 8 del recinte firal, se li sumarà el palau 1 per assolir al voltant de 9.000 m² d’exposició i guanyar així, un 24% més de superfície firal respecte a l’última edició celebrada aquest any.
Font: Vadevi

París reparteix medalles a les millors garnatxes del món

garnatxa blancaVenien de Nova York i de l’edició més internacional, però enguany la cita ha estat a l’altura assentant-se per unes hores en una de les grans ciutats europees, la capital de la llum i de l’amor. París ha acollit aquest 2024 les desenes de tastadors que enguany han avaluat tots i cadascun dels vins fets amb garnatxa en el marc del concurs Grenaches du Monde coincidint amb la seua dotzena edició. La jornada, celebrada aquest passat 13 de maig a l’Aéro Club de France, va permetre posar nota a la producció vinícola feta arreu del planeta majoritàriament amb la varietat garnatxa, sigui blanca, negra, roja o peluda i en forma de vi tranquil, escumós o dolç.
Font: Vadevi

El sector vitivinícola català i suís intercanvien solucions davant dels reptes del canvi climàtic en el marc d'una visita a Suïssa

Delegacio catalaan suissaUna delegació catalana formada per dotze enòlegs, viticultors i investigadors de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI) ha visitat aquesta setmana diversos indrets de Suïssa per intercanviar coneixements i pràctiques per adaptar la viticultura al canvi climàtic. L’intercanvi ha permès mantenir reunions amb representants suïssos de diferents regions vitivinícoles del país i amb investigadors homòlegs de l’Alta escola de viticultura i enologia de Changins.
Font: Gencat

© AVC 2013 |   934539613   |   C/ Johann Sebastian Bach 28, baixos  08021  Barcelona   | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís Legal | Política de Galetes
Un web de TERRABIT