Explora la riqueza vitivinícola catalana

Priorat vinyaCatalunya es un territorio con una rica tradición vitivinícola, donde la historia y la innovación se funden en tres destinos excepcionales. La Ruta del Vino de la DO Tarragona invita a explorar los paisajes y caldos de una región referente desde la época romana. En el Alt Empordà, el Celler Perelada ofrece historia, gastronomía y vinos de calidad. El macizo del Garraf destaca por la malvasía de Sitges, una variedad con un legado singular. Tres experiencias para disfrutar.
Font: La Vanguardia

L’enoturisme català i les noves tendències del mercat

enoturisme bicicletaLes noves generacions ja no només volen comprar un producte, volen viure una experiència. El canvi de tendència en el mercat global ha fet que molts cellers es reinventin per poder adreçar-se a aquest nou públic objectiu, molt més centrat a sentir el producte abans de consumir-lo. Això, lligat a l’alt nombre de turistes que arriben a Catalunya cada any ha generat una nova manera de vendre vins i caves. L’enoturisme és una pràctica a l’alça i des de fa un parell d’anys és una de les iniciatives més estimades pels turistes, tant locals com estrangers. Per això, moltes empreses han començat ha ofertar visites, tasts i activitats relacionades amb el seu producte, un fet que no només ha suposat la supervivència de més cellers sinó que ha fet augmentar el reconeixement del producte vinícola català.
Font: Vadevi

Muere Josep Ferrer Sala, artífice de la internacionalización de Freixenet

01 Josep Ferrer SalaEl copresidente de honor de Freixenet, Josep Ferrer Sala, ha fallecido durante la madrugada de este miércoles a la edad de 99 años.
Nacido el 19 de octubre de 1925 en Sant Sadurní d’Anoia, Ferrer trabajó en la compañía durante más de 70 años. Sus padres, Pedro Ferrer Bosch y Dolors Sala Vivé, crearon en 1914 la marca Freixenet. Ha sido el gran artífice de convertir Freixenet en el líder mundial del cava, modernizando su empresa e invirtiendo en tecnología punta, y también el gran impulsor de la internacionalización del vino espumoso del Penedès. Llegó a explicar que vio claro de que el mercado iba más allá de las fronteras de España.
Font: La Vanguardia (FOTO: Josep Ferrer Sala, en una imagen de archivo Carles Castro / Archivo)

© AVC 2013 |   934539613   |   C/ Johann Sebastian Bach 28, baixos  08021  Barcelona   | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís Legal | Política de Galetes
Un web de TERRABIT